Yachting club & Event Centar


Caffe i restoran je na dva nivoa, sa otvorenom kuhinjom, tako da gosti mogu gledati proces prireme jela. Prostran, elegantan i dobro opremljen prostor u kombinaciji sa stručnim osobljem čini Gabbiano idealnim mestom za uspešno organizovanje svih vrsta svečanosti, kao i poslovnih sastanaka, seminara, konferencija, prezentacija , promocija, modnih revija. Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom može ugostiti i do 500 osoba.


Gabbiano bašta

Najlepša bašta na Dunavu

Ako želite da uživate u prirodi i provedete prijatne trenutke sa svojim prijateljima, preporučujemo Vam najveću i najlepšu baštu na Dunavu, koja pruža blistav pogled.

  • Veličanstven pogled na reku
  • Sjajna i opuštajuća atmosfera
  • Vrhunska usluga i profesionalno osoblje
  • Odlična hrana od organskih uzgajivača


Caffe i restoran na dva nivoa

Elegantan i moderan ambijent restorana i bašte sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima. Prostor je klimatizovan, akustičan, tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. Učinićemo da vaša proslava ili event bude vredan sećanja.

Gabbiano je i odličan porodični restoran. Naš cilj je da svakom gostu pružimo brzu, profesionalnu i prijatnu uslugu, kako bi zaslužili vaše poverenje i opravdali očekivanja.

Naša kuhinja

Gde gastronomski snovi postaju stvarnost

Break
Meni je internacionalan, sa naglaskom na mediteranskoj i italijanskoj kuhinji. U restoranu je sve home made, počevši od hleba i peciva, preko testenine i kolača, do ceđenih sokova od pomorandže, jabuke, ananasa, šargarepe, mandarine i drugog voća. Sva jela se pripremaju od posebno biranih svežih organskih namirnica. Uz dobru hranu, kvalitetna vina i vrhunsku uslugu provešćete prijatne trenutke u nezaboravnom ambijentu. Otvorena kuhinja omogućava gostima da vide proces pripreme jela.


Kontaktirajte nas za informacije i dogovor

Uvek smo raspoloženi da Vam pružimo dodatne informacije kako bi izašli u susret Vašim željama