• Svadba i venčanje na Dunavu

  Proslavite Vaše venčanje

  Recite "DA"

  na najlepšoj bašti na Dunavu

 • Svadba i venčanje na Dunavu

  Organizujte poslovni događaj

  u jedinstvenom i modernom ambijentu

 • Svadba i venčanje na Dunavu

  Prepustite se uživanju

  u vrhunskoj kuhinji

Yachting Club & Event Centar


U sklopu Event centra "Gabbiano" nalazi se moderan Caffe & Restoran otvorenog tipa, na dva nivoa, sa najvećom baštom na Dunavu. Od Novembra 2018. godine, Gabbiano se ponosi i novom banket salom "Gabbiano Exclusive", iz koje pruža veličanstven pogled na Beograd i reku. Gabbiano raspolaže i velikom marinom sa dva moderna broda za krstarenje i panoramska razgledanja: Trajan i Livade.

Organizujemo sve vrste proslava


Venčanja i privatne proslave

Mogućnost organizacije svadbenih svečanosti svih veličina od 80 pa do 250 osoba, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Prelepa bašta daje još jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom.

Pustite mašti na volju!

Detaljnije

Poslovni događaji

Uspešno organizujte kompanijsku proslavu, team building, koktel parti, poslovni skup, kompanijski event, seminar, prezentaciju, promociju, kurs, press konferenciju, modnu reviju.

Možemo Vam obezbediti profesionalnu i detaljnu pripremu kompletnog programa!

Detaljnije

Dostupni smo za sve informacije i dogovor

Kontakt

Galerija


Ako želite da provedete prijatne trenutke sa svojim prijateljima, porodicom, sklapate posao, preporučujemo Vam najlepši splav na Dunavu, sa kojeg se pruža blistav pogled na reku i znamenitosti Beograda.


Pogledajte sve fotografije u našim galerijama

GabbianoBaštaMarina

Rekli su o nama


 • Jelena Simić

  Dizajn restorana i mesto gde Dunav ljubi nebo i Beograd su bili "ljubav na prvi pogled". Bez sumnje smo odlučili da u Gabbianu izgovorimo naše DA,OUI,SI,YES i okupimo prijatelje iz 22 zemlje sveta, od Australije i Indije, preko Francuske i cele Evrope do Čilea i Meksika.
  Najtoplije preporučujemo Gabbiano za Vaš D-Day, za trenutke kad želite da se vratite sebi, za jutarnju nedeljnu kafu, ili after work relax koktel, vikend žurke nikako ne propustite, i slobodno dovedite Vaše najmilije, provešćete nezaboravne životne trenutke! Beskrajno Hvala, Merci, Gracias, Thank You!!!

  Ogroman aplauz, dubok poklon i Vivan!!!

 • Dragana Pešić - Lević

  Moderno uređen postor i najlepša letnja bašta na Dunavu nisu najjači aduti splava Gabbiano, već fantastična usluga, predusretljivost osoblja i izvanredna hrana!

  Kao neko ko se bavi organizacijom skupova više od deceniju, brižljivo biram prostore u kojima održavamo skupove, a ovo mesto često je naš izbor zbog fleksibilnosti i spremnosti menadžmenta da izađu u susret specifičnim zahtevima.

  Jedno je sigurno, ova ekipa pružiće vam najviše za uloženi novac, često i mnogo više od onoga što očekujete! Preporuke iz sve snage!

 • Beba Radetić

  Švedski sto je izgledao kao na slici. Naši gosti su oduševljeni hranom, sve je bilo veoma ukusno i bogami, vraćali su se i po nekoliko puta.
  Još jednom se zahvaljujemo gospodinu Milenku i svima koji su mu pomagali i već sada znamo da će Gabbiano biti naš restoran za jutarnju kafu, za nedeljne ručkove kao i za manje i veće proslave.

  S poštovanjem porodica Radetić

 • Jorge Ignacio Leyva

  Yesterday I was at Gabbiano and it is great. It is a wonderful place to share and relax.

Kontaktirajte nas za informacije i dogovor

Uvek smo raspoloženi da Vam pružimo dodatne informacije kako bismo izašli u susret Vašim željama

Posetite nas, biće nam drago da Vas ugostimo!

+

Poštovani dragi klijenti,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Event Centar Gabbiano na javnoj licitaciji obezbedio dozvolu za postojeću lokaciju, pa smo sada vaša dugoročna destinacija za nezaboravne proslave!

Naša posvećenost stvaranju magičnih trenutaka i organizaciji prelepih venčanja i poslovnih događaja ostaje nepromenjena.

Hvala vam što ste važan deo našeg puta. Neka ovo bude samo početak mnogih radosti koje ćemo deliti u Event Centru Gabbiano!

Srdačan pozdrav,

Tim Event Centra Gabbiano